Om kliniken

Sans & Balans Hälsorehab öppnade 2001. Vi är tre fysioterapeuter med  lång erfarenhet av fysioterapi och besvär från rörelseapparaten, postoperativ rehabilitering, idrotts- och motionsskador, stressrelaterade besvär mm.
Vi har ett brett nätverk och gott samarbete med till exempel läkare, fystränare och massörer.

OM oss

Vi arbetar utifrån ett aktivt rehabiliterande synsätt med bred kompetens. Vi hjälper dig att identifiera och behandla orsaken till dina besvär. Med ökad kunskap är det lättare att nå dina mål och leva ett liv i bättre balans. Har du en privat sjukvårdsförsäkring så bokar du ditt första besök via ditt försäkringsbolag.De beviljar sedan ett visst antal besök hos oss.

Marie Berntsson 
Leg. fysioterapeut


Examen från Göteborgs universitet 1993.
Startade denna klinik 2001 tillsammans med Annika efter hemkomst från USA där jag under några år arbetade gränsöverskridande med rehab, idrottsmedicin och friskvård. Har ett förflutet inom elitidrotten i olika idrotter. Älskar fortfarande att träna men nu mer anpassat och klokt. Spelar gärna golf på fritiden och har som mål att ha roligt och fortsätta utvecklas till en stabil låghandicappare.Specialkunskaper inom ortopedisk rehabilitering, idrottsmedicin och stressrelaterad ohälsa. Utför akupunktur, utbildad inom Mc Kenzie metoden även utbildad Dipl.Massageterapeut.

Anna Lundström
Leg. fysioterapeut


Äldst i gänget - tog examen i Uppsala 1988. Brokig bana med många år inom neurologi och hjärtsjukvård innan start som privatpraktiker 2003 och kom till kliniken 2006.
Fysisk aktivitet ur ett hälsoperspektiv är ett måste - att motivera patienter till ett lika tänkande är en morot.
Är en inbiten föreningsmänniska med rötterna inom simning.

Annika Svahn-Ekdahl
Leg. fysioterapeut, MSc


Jag har arbetat inom primärvården sedan min examen 1990 och har varit med på Sans & Balans från starten 2001. Har en mängd olika vidareutbildningar som t ex ortopedisk manuell terapi steg II och idrottsmedicin och erfarenhet som tränare och domare inom truppgymnastik. Arbetar även som lärare på fysioterapeututildningen, Göteborgs universitet och är utbildad löpcoach.
Ett besök hos mig kostar 550 kronor eftersom jag inte är ansluten till Västra Götalandsregionen. Har du privat sjukvårdsförsäkring så kan ditt försäkringsbolag hjälpa till med tidsbokning.
För mer information, besök gärna www.sansbalans .se

Metallvägen 5
435 33  Mölnlycke
031-338 37 60
 

e-post: sb.halsorehab@telia.com
 

Innehar F-skattebevis